Animerad  Företagsfilm

Vi på Studio Konkret har under många år producerat animerade företagsfilmer och vi är specialiserade på att skapa engagerande och minnesvärda animerade filmer som hjälper företag att framgångsrikt kommunicera sina varumärken, produkter och tjänster.

Vi har under årens lopp producerat animerade företagsfilmer till kunder både inom Sverige och internationellt och bland våra tidigare kunder finns bland annat Sweco, Microsoft, Ubisoft med flera. Här kan du se våra tidigare project.

Här är några fördelar med att välja en animerad företagsfilm från Studio Konkret för att nå din målgrupp:

LinusAndreasOlle

1. Visuellt attraktivt:

Företagskommunikation kan väldigt ofta framstå som tråkig och enformig. Med en animerad film sticker du ut från mängden och kan locka med ett visuellt tilltalande budskap.

2. Tydlig kommunikation:

Vi är skickliga på att göra komplexa idéer och koncept enkla och begripliga genom våra animerade filmer. Dettamöjliggör en effektiv kommunikation av ditt företags budskap till din målgrupp på ett lättförståeligt sätt.

3. Global tillgänglighet:

Våra animerade företagsfilmer kan enkelt anpassas till olika språk och kulturer, vilket gör dem idealiska för företag med en global närvaro. Många av våra kunder är verksamma över stora delar av världen och vi är vana att göra lokala versioner av både språk och innehåll.

4. Kostnadseffektivitet:

Jämfört med traditionella live-action-produktioner kan animerade företagsfilmer ofta vara en mer kostnadseffektiv lösning. Det är inte ovanligt att våra kunder måste visa tekniskt avancerad utrustning som kanske inte är helt färdig ännu. Att då enkelt kunna göra en digital prototyp är ofta ovärderligt.

Om du är intresserad av att lära dig mer om våra tjänster eller vill diskutera hur en animerad företagsfilm från Studio Konkret kan gynna ditt företag är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att berätta din historia!

Läs mer om hur vi arbetar med animerad företagsfilm

Animerad Företagsfilm